Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Rezervované - Slnečný 3 izbový byt na Čordákovej v Košiciach

Ulica: Čordákova
Obec: Košice-Sídlisko KVP
Okres: Košice II
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
149 900 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj slnečný a tichý 3-izbový byt  s výmerou 72 m2. Situovaný je na sídlisku KVP,  Čordákovej ulici v Košiciach. Poloha bytu v obytnom dome je ideálna - na 5/8 poschodí.   
Izby v ňom sú orientované veľmi priaznivo, na západnú stranu - obývačka  a kuchyňa s výstupom na loggiu, spálňa a detská izba zasa na stranu východnú.   
Dispozícia bytu : Za vstupnými dverami sa nachádza predchodba s vešiakovou stenou a  vstupom do priestrannej obývačky a detskej izby.  Bytové jadro je pôvodné a udržiavané, tvorí ho kúpeľňa s vaňou a umývadlom, WC  je samostatné. Následuje kuchyňa  s kuchynskou linkou v tvare L. Po ľavej strane je spálňa s pekným výhľadom do vútrobloku. V spálni je veľká vstavaná skriňa.
Loggia je uzatvorená zvútra celoplošne novými plastovými dverami a oknom, zvonku posuvným zasklením v spodnej časti s panelovým dielom.  V byte boli vymenené okná za kvalitné plastové, bezpečnostné dvere.

Byt sa predáva vrátane jeho zariadenia a vybavenia : nábytky v obývacej izbe, spálni a detskej izbe, práčka a nová kombinovaná chladnička. Čo je veľkou výhodou na začiatku bývania, pre mladé rodiny.
Obytný dom : je situovaný v slepej ulici, je zateplený, má vymenené stúpačky, exteriér je rekonštruovaný, so vstupnou bránou na čip. Na poschodí sú len 2 byty. Vo vchode bývajú milí a slušní susedia. K bytu náleží pivnica. 

V blízkosti obytného domu je vnútorný park s detskými a športovým ihriskami,  množstvo voľných plôch vhodných na denné prechádzky.  Lokalita sa vyznačuje množstvom zelene, stromov a ozdobných kríkov, ktoré vytvárajú najmä v letnom období, veľmi príjemné oddychové zóny. Mnoho možností táto lokalita ponúka aj na voľnočasové aktivity a relaxačný šport - Turistická cesta na Bankov a Jahodnú, vodná nádrž Bukovec, viaceré ihriská v mestskej časti, Myslavské lesy a Klatovské lesy, Jazdiareň, oddychové centrum Čičky. 
Cena bytu : 149900 Eur, je vrátane poplatkov a právneho servisu zabezpečeného advokátskou kanceláriou. S prípravou a vybavením úveru Vám radi pomôžu naši hypotekárni poradcovia.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
72 m2
Úžitková plocha:
72 m2
Poschodie:
5
Loggia:
áno
Počet podlaží:
9
Počet izieb:
3
Kúpeľňa:
áno
Výťah:
áno
Káblová televízia:
áno
El. napätie:
230V
Parkovanie:
verejné
Voda:
verejný vodovod
Zariadenie:
zariadený
Inžinierske siete:
áno
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
panel
Vykurovanie:
spoločné
Pivnica:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

PhDr. Valentín Feňo, RSc.

PhDr. Valentín Feňo, RSc.

maklér

  • Slovensky
  • English
  • Pусский
  • Česky
  • Українська
  • rusr
  • sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti