spinner
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info
 

Zásady ochrany osobných údajov na www.globalyst.sk

Informácie na spracovanie osobných údajov

Spoločnosť GLOBALYST, s.r.o., so sídlom na adrese Krivá 21, 040 01 Košice, PSČ 040 01, dbá na ochranu osobných údajov, ktoré nám odovzdávate. Je dôležité, aby ste vedeli, že osobné údaje, ktoré nám poskytujete spracovávame zodpovedne, transparentne a máte nárok požiadať o informácie o evidovaných osobných údajoch, ich opravu, či vymazanie, ak sú udelené na základe Vami udeleného súhlasu. V prípade akýchkoľvek otázok týkajúcich sa spracovania Vašich osobných údajov sa na nás môžete obrátiť písomne na sídle spoločnosť.

Zabezpečenie Vašich osobných údajov

GLOBALYST, s.r.o. dbá na bezpečnosť osobných dát, ktoré nám odovzdávate. Prijali sme primerané technické a organizačné opatrenia, aby sme Vaše dáta dostatočne chránili s ohľadom na rizikovosť ich spracovanie. K Vašim osobným údajom, ktoré sme od Vás získali nemá prístup žiadna neoprávnená osoba a neposkytujeme ho bez vášho súhlasu ďalším subjektom pre ďalšie spracovanie, ak to nevyžaduje zákon, alebo v prípade ochrany našich právnych záujmov.

Právo na informácie

Vaším právom je požiadať GLOBALYST, s.r.o. o informácie, aké osobné údaje a v akom rozsahu a na aký účel o Vás spracovávame. Tieto informácie Vám poskytneme zadarmo v lehote najneskôr 30 dní, v mimoriadnych situáciách potom najneskôr v lehote 90 dní, o čom by sme Vás však informovali. Ak budete požadovať poskytnutie informácií, ktoré o vás evidujeme, budeme najprv potrebovať overiť, že ste skutočne osoba, ktorej patrí táto informácia. Vo Vašej žiadosti teda uveďte dostatočnú identifikáciu Vašej osoby. V prípade potreby máme právovyžiadať si doplňujúce informácie k Vašej identifikácii, ako Vám poskytneme osobné údaje, ktoré spracovávame o vašej osobe.Naším právom potom je, že môžeme zamietnuť požiadavky na informácie, ktoré sú bezdôvodné, či sa neprimerane opakujú, prípadne ich získanie vyžaduje neprimerané úsilie, alebo by boli ťažko získateľnej (typicky zo záložných systémov, archiválií a pod.).

Aktualizácia údajov, právo na opravu

Keďže sa môžu osobné údaje v priebehu času meniť (napríklad zmena Priezviska), budeme radi, ak nás informujete, že u Vás nastala nejaká zmena, tak aby sme Vaše osobné údaje mali aktuálne a nedochádzalo k prípadným omylom. S tým súvisí aj Vaše právo na opravu osobných údajov, ktoré o vás evidujeme. Ak zistíte, že naše údaje už nie sú aktuálne, máte právo požadovať ich opravu.

Námietky

Ak sa domnievate, že Vaše osobné údaje nespracovávame v súlade s legislatívou, máte právo namietať a my následne preveríme oprávnenosť Vašej požiadavky. Informujeme Vás, že Vaším právom je obrátiť sa aj s námietkou proti spracovávaným osobným údajom, ktoré o Vás spracovávame na príslušný dozorný úrad na ochranu osobných údajov na adrese:
Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky
Hraničná 12
820 07 Bratislava

Právo na výmaz

Ak ste nám niekedy udelili súhlas so spracovaním svojich osobných údajov (napríklad e-mailová adresa v rámci zasielaného newsletteru), máte právo ho kedykoľvek odvolať a my údaje, ktoré spracovávame výhradne na základe Vášho súhlasu máme povinnosť vymazať. Právo na vymazanie sa nevzťahuje na spracovávanej údaje v rámci povinnosti plnenia zmluvy, zákonných dôvodov, či oprávnených záujmov. Ak sú niektoré Vaše dáta uchovávané v záložných systémoch, ktoré automatizovane zaisťujú odolnosť všetkých našich systémov a plní funkciu ochrany straty dát pre prípady havárií, nie je v našich silách vymazať tieto dáta aj zo záložných systémov, však tieto dáta nie sú ďalej nijako aktívne spracovávaná a nebudú slúžiť k ďalším účely spracovania.

Kam sa môžete obrátiť

So svojimi otázkami na ochranu osobných údajov sa môžete 􀀼ež obracať na email alebo na sídlo našej spoločnosť:
GLOBALYST, s.r.o.
Krivá 21
040 01 Košice

Webové stránky a súbory protokolov

Ak pristúpite na naše webové stránky a prezeráte si ich, spracovávame nasledujúce protokolové súbory a ukladáme ich na našich serveroch.
Medzi informácie, ktoré ukladáme patrí:

  • Vaša IP Adresa
  • Otváraná stránka nášho webu
  • Kód odpovedi http nebo https
  • Identifikácia Vášho prehliadača

Tieto informácie spracovávame po dobu 1 mesiaca a len na účely našej právnej ochrany a oprávnených záujmov.

Súbory cookies

Keď navštívite naše webové stránky, ste informovaní, že využívame technológie na zhromažďovanie a ukladanie informácií pomocou súborov cookie do Vášho zariadenia. Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré nikam neodosielajú, ani ich nijako nespracovávame. Súbory cookie nezhromažďujú žiadne Vaše osobné údaje, bez týchto súborov však nedokážeme zabezpečiť plnohodnotnú funkčnosť.

Analýza a štatistiky

Webové stránky monitorujeme a analyzujeme pomocou analy􀀼ckých služieb. Žiadne z údajov, ktoré pomocou tejto služby analyzujeme nie sú Vašimi osobnými údajmi. Pomocou tejto služby zisťujeme návštevnosť a geografické údaje, informácie o prehliadači a operačného systému, z ktorého na naše webové stránky pristupujete. Všetky tieto informácie, využívame na marketingové účely, na účely ďalšieho zlepšovania webových stránok a obsahu a tiež na účely právnej ochrany, prípadne iných oprávnených záujmov.

Zasielanie noviniek na email

V prípade, že máte záujem od GLOBALYST, s.r.o. dostávať ponuky prostredníctvom e-mailu, ktorý nám oznámite a súhlasíte s takým využívaním Vašej emailovej adresy, budeme tento e-mail spracovávať výhradne na tieto účely. GLOBALYST, s.r.o. neodovzdáva takto získanú e-mailovú adresu žiadnym ďalším subjektom. V prípade, že sa kedykoľvek v budúcnosti rozhodnete, že už od GLOBALYST, s.r.o. nechcete dostávať e-maily na tento účel, môžete odvolať svoj súhlas so spracovaním uvedenej e-mailovej adresy na adrese , alebo písomne na sídle spoločnosti.

Spracovanie osobných údajov

GLOBALYST, s.r.o. bude spracovávať Vaše osobné údaje na základe nasledujúcich právnych titulov.

Kontaktovať RK / záujem o inzerát

Ak kontaktujete realitnú kanceláriu (makléra) prostredníctvom formulára na globalyst.sk, ktorého prevádzkovateľom je GLOBALYST, s.r.o.,
budeme okrem iných údajov spracovávať aj Vaše osobné údaje. Tieto údaje nebudú poskytované ďalším subjektom.

  • Právny titul / Súhlas
  • Osobné údaje E-mail, telefónne číslo, meno, priezvisko
  • Účel spracovania Kontaktovanie realitné kancelárie
  • Doba spracovania 1 rok od odoslania formulára

Odoslanie inzerátu e-mailom

V prípade, že pošlete inzerát e-mailom prostredníctvom formulára na globalyst.sk, ktorého prevádzkovateľom je GLO BALYST, s.r.o., budeme
okrem iných údajov spracovávať aj Vaše osobné údaje. Tieto údaje nebudú poskytované ďalším subjektom okrem príjemca e-mailu.

  • Právny titul / Súhlas
  • Osobné údaje E-mail, meno, priezvisko
  • Účel spracovania Inzerát odoslaný zvolenému príjemcovi
  • Doba spracovania 1 rok od odoslania formulára

Vloženie nového dopytu

V prípade, že odošlite formulár dopytu na globalyst.sk, ktorého prevádzkovateľom je GLOBALYST, s.r.o., budeme okrem iných údajov
spracovávať aj Vaše osobné údaje. Tieto údaje nebudú poskytované ďalším subjektom.

  • Právny titul / Súhlas
  • Osobné údaje E-mail, meno, priezvisko
  • Účel spracovania Dopyt odoslaný realitnej kancelárii
  • Doba spracovania 1 rok od odoslania formulára