Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Exkluzívny apartmán - 193 m2 - Delfin Tower - Benidorm - Španielsko

Ulica: CdA
Obec: Benidorm
Okres: Alicante
Kraj: Comunidad Valenciana
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
1 550 000 €

Popis nehnuteľnosti

Delfín Tower má byť poslednou obytnou budovou v Benidorme - v prvej línii na pláži, pre najbližšie roky. K jej unikátnemu dizajnu, je pridaná výška 98 metrov, ktorá štýlovo vyniká nad všetkým, čo ju obklopuje a ktorá navždy zmenila panorámu Benidormu.

Dvojité zakrivenie jej fasády nielenže predstavuje skutočnú architektonickú výzvu, ale umožnilo, aby každé poschodie bolo úplne iné, čím sa úplne vzdialilo od konceptu superpozície opakovaných podlaží, ktorý sa vyskytuje vo veľkej väčšine rezidenčných projektov. Toto nie je len 20 poschodí apartmánov v Benidorme na pláži, s touto budovou Benidorm konfiguruje novú panorámu, ktorá bude označovať budúcnosť mesta.

Ďalšou zvláštnosťou je prevýšenie budovy vzhľadom na promenádu, ktorá vedie niekoľko metrov od nej. Výsledkom je skutočný efekt nekonečna zvnútra vonkajšieho bazéna s nerušeným výhľadom na pláž a more pri zachovaní vysokej úrovne súkromia, keďže okoloidúci nemajú žiadny vizuálny kontakt so záhradou alebo bazénom. Intimita na dosah len veľmi málo bytov na predaj v Benidorme. Táto  výška tiež znamená, že prvé poschodie bytov v skutočnosti zodpovedá 4. alebo 5. poschodiu priľahlých budov, takže bez ohľadu na poschodie, na ktorom sa nachádzate, sú výhľady vždy stálym bonusom.

Delfín Tower -to nie je len kúpa bytu v Benidorme, do úvahy sa brali všetky dôležité faktory, ktorá zvyšujú komfort z domova a spočných priestorov, preto sú výšky poschodí a miestností oveľa vyššie - dosiahol sa tak  väčší pocit priestrannosti pri vstupe do priestorov, prirodzenejšie osvetlenie a ponúka sa aj širší výhľad zo všetkých bytov. 

Všetky spoločné priestory boli navrhnuté tak, aby sa dali využívať ako ďalšie rozšírenie každého z domov. Jeho výšková vstupná hala, najmodernejšia posilňovňa s výhľadom na more, spoločenský klub a bazén s nekonečným okrajom nachádzajúci sa na najvyšších poschodiach a vonkajšie kurty na paddle tenis tvoria priestor, kde si môžete vychutnať výhľad, relaxovať, organizovať udalosti, postarajte sa o svoje telo a myseľ alebo si pozrite nádherný západ slnka.Všetky spoločné priestory boli navrhnuté tak, aby sa dali využívať ako ďalšie rozšírenie každého z domov. Jeho výšková vstupná hala, najmodernejšia posilňovňa s výhľadom na more, spoločenský klub a bazén s nekonečným okrajom nachádzajúci sa na najvyšších poschodiach a vonkajšie kurty na paddle tenis tvoria priestor, kde si môžete vychutnať výhľad, relaxovať, organizovať udalosti, postarajte sa o svoje telo a myseľ alebo si pozrite nádherný západ slnka.

Exkluzívny apartmán v novom obytnom komplexe DELFIN TOWER.

Výmera : 193 m2, 3 spálne, 2 kúpeľne, loggia  

Cena : 1 550 000.- Eur

Klimatizácia / Domáce siete v štandarde KNX / Video komunikátor / Plne vybavená kuchyňa  / Nekonečný vyhrievaný krytý bazén na 19. až 20. posch. / Spoločenský klub na 21. posch. / 350 m2 spoločný bazén s nekonečným okrajom / Námorný obchod /  Telocvičňa / Pádlový kurt / Solárium / Video dohľad / Wi-Fi zóna v celom areáli /

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
194 m2
Zastavaná plocha:
194 m2
Stav:
novostavba
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Loggia:
áno
Pozícia:
vyššie poschodie
Celková plocha:
80 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Maklér

PhDr. Valentín Feňo, RSc.

PhDr. Valentín Feňo, RSc.

maklér

  • Slovensky
  • English
  • Pусский
  • Česky
  • Українська
  • rusr
  • sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti