Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Byt s panoramatickým výhľadom v Sandanski - juhozápadné Bulharsko

Interné ID: 4501
Ulica: Sandanski, Sandanski, Bulgaria
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
33 500 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj nový, zariadený byt s jednou spálňou, v mestečku Sandanski, neďaleko mesta Polenitsa. Byt s panoramatickým výhľadom je situovaný na 3 p./5 p., v tehlovom dome, má obytnú plochu 55 m2. (62m2 úžitková plocha) a pozostáva z: vstupnej haly, slnečnej obývačky s kuchynským kútom a terasou s panoramatickým výhľadom na mesto, spálne a kúpeľne s toaletou. Slnečný a svetlý byt je orientovaný na juh a východ. Vykurovanie je riešené  klimatizáciou. Byt je vo výbornom stave, podlaha je žulová. v prípade záujmu, je na predaj  aj susedný byt s úžitkovou rozlohou 61 m2. ( 54 m2 obytnej plochy ), ktorý je taktiež dokončený a zariadený.

Mesto Sandanski, známe do roku 1949 ako Sveti Vrach, je známe ako miesto klimatického ošetrenia a liečivých minerálnych prameňov s priaznivými účinkami na kožné, urologické a respiračné ochorenia. Jeho súčasné meno je  na počesť revolucionára Yane Sandanski. Mesto leží na úpätí pohoria Pirin v juhozápadnej časti Bulharska a je vzdialené asi 160 km od hlavného mesta Sofie. Má približne 40 000 obyvateľov, ktorých počet rastie pri príchode turistov.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
62 m2
Poschodie:
3
Počet izieb:
2
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
áno
Káblová televízia:
áno
El. napätie:
230V
Voda:
verejný vodovod
Zariadenie:
zariadený
Inžinierske siete:
áno
Materiál:
tehla
Terasa:
áno
Vykurovanie:
vlastné

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

PhDr. Valentín Feňo, RSc.

PhDr. Valentín Feňo, RSc.

maklér

  • Slovensky
  • English
  • Pусский
  • Česky
  • Українська
  • rusr
  • sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti