Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj priestranný dom v tichej a atraktívnej lokalite v Myslave. Jeho dispozícia je trojpodlažná, s dvomi obytnými podlažiami a technickým zázemím na prízemí. Situovaný je na peknom, mierne svahovitom pozemku s výmerou takmer : 700 m2. Je pripojený na všetky IS. Vútorné členenie domu je koncipované aj na dvojgeneračné bývanie  - s vnútorným schodišťom. Na prízemí s výmerou 153 m2 a 1. poschodí, v plnohodnotnom podkroví s výmerou 136 m2, sú situované samostatné bytové jednotky, každá disponuje 3 izbami, kuchyňou s komorou, kúpeľňou s vaňou a WC. Na prízemí je priestranná hala s funkčným otvoreným krbom. V suteréne,  čiastočne zapustenom v teréne, s úžitkovou plochou 100 m2, je priestranná garáž so 4 parkovacími miestami, kotolňou, práčovňou a letnou kuchyňou. Kúrenie je zabezpečené novým kotlom na plyn, ohrev vody je zabezpečený nový kombinovaný bojlerom. Dom je murovaný z tvárnic, kombinovaných s pálenou tehlou, s betónovými stropmi. Okná sú pôvodné drevené, dvojité. Na podlahe v obytných izbách sú zachovalé parkety, na chodbe, v kúpeľni a kuchyni keramické dlažby. Stavba má sedlovú strechu, pokrytú kanadským šindľom, vonkajšia úprava fasády - je biela brizolitová omietka. Na 1 poschodí je k dispozícii loggia, orientovaná na západnú stranu - do záhrady, s pekným výhľadom na Myslavské lesy. Na záhrade sú úžitkové stromy a kríky. Je zároveň dostačne veľká aj na dostavbu altánku, či rozšírenie oddychovej zóny. Dom je v dobrom, udržiavanom stave. Niektoré jeho časti si však vyžadujú výmenu a modernizáciu. Pozemok je upravený s množstvom okrasných drevín a kríkov. V jeho vstupnej časti, s tromi schodíkmi - od ulice, sa nachádza predzáhradka, vyzdobená farebnou celoročnou kvetenou. Dom je vhodný na bývanie, podnikanie, alebo jeho kombinované využívanie. V prednej časti domu je hlavný vchod, ale aj samostatný vstup miestnosti vhodnej na malé podnikanie -kadernícky salón a pod. Jeho poloha je veľmi výhodná - v tichom prostredí, s minimálnym pohybom motorových vozidiel a zároveň s veľmi dobrým a rýchlym prístupom na vonkajší mestský okruh, zastávky MHD a zároveň kompletnou občianskou vybavenosťou na blízkom sídlisku: Cena nehnuteľnosti s pozemkom: 455 000 Eur.

Cena zahŕňa aj kompletný realitný servis, kúpne zmluvy pripravené a autorizované advokátom. Radi Vám pomôžeme aj s poradenstvom spojeným s prípravou a vybavením hypotekárneho úveru na kúpu nehnuteľnosti.

 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
288 m2
Plocha pozemku:
670 m2
Zastavaná plocha:
170 m2
Podlahová plocha:
390 m2
Počet podlaží:
3
Počet izieb:
7
Balkón:
áno - 1
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
2
Klimatizácia:
nie
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
áno
Voda:
verejný vodovod
Krb:
áno
Garáž:
áno - 4 autá
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
Verejná kanalizácia
Plyn:
áno
Internet:
áno - iné pripojenie
Materiál:
iné
Terasa:
áno - 1
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
100 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Maklér

PhDr. Valentín Feňo, RSc.

PhDr. Valentín Feňo, RSc.

maklér

  • Slovensky
  • English
  • Pусский
  • Česky
  • Українська
  • rusr
  • sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti